Markkinointi- ja viestintäpalvelut

Kasvu Agency: uuden ajan markkinointi- ja viestintäratkaisut tekoälyn teholla

Tervetuloa Kasvu Agencyn uudistettuun maailmaan, missä perinteisen markkinoinnin ja viestinnän raja-aidat murtuvat tekoälyn edistyksellisen potentiaalin myötä. Olemme ohjanneet palvelumme uuteen suuntaan, keskittyen yhä enemmän tekoälyyn ja neuroverkkoihin, jotta voimme tarjota yrityksellesi entistä tehokkaampia ja mukautuvampia ratkaisuja.

 

Miksi Kasvu Agency on tulevaisuutesi kumppani?

Yli vuosikymmenen kokemuksemme digitaalisen markkinoinnin ja viestinnän parissa on nyt rikastettu syvällisellä tekoälyosaamisella. Olemme yhdistäneet luovan sisällöntuotannon strategiseen suunnitteluun, hyödyntäen tekoälyn tarjoamia mahdollisuuksia parhaan mahdollisen markkinointi- ja viestintäkokemuksen luomiseksi.

 

Uudistetut palvelumme sisältävät:
 • Strateginen suunnittelu neuroverkkojen voimin: Käytämme edistyneitä analytiikkatyökaluja ja neuroverkkoja luodaksemme yksilöllisiä, dataan pohjautuvia strategioita.

 • AI-käyttöinen sisällöntuotanto: Generoimme blogisisältöä, sosiaalisen median julkaisuja ja SEO-tekstejä tekoälyn avulla, vahvistaen digitaalista läsnäoloasi.

 • Hakukoneoptimointi (SEO) tekoälyn avustuksella: Optimointi tapahtuu tekoälyn ja neuroverkkojen kautta, mikä parantaa näkyvyyttäsi hakukoneissa.

 • Viestintäpalvelut tekoälyn siivittämänä: Tarjoamme tekoälypohjaisia ratkaisuja kriisiviestintään ja PR-toimiin, lisäten viestisi tavoittavuutta.

 • Asiakaspalvelun automaatio AI:n voimin: Chatbotit ja AI-asiakaspalvelutyökalut nostavat asiakaskokemuksen uudelle tasolle.

Integroimme tekoälyinnovaatiot palveluihimme:

Laajennamme tarjontaamme käsittämään AI-koulutukset, konsultoinnit ja promptien suunnittelun, tuoden yrityksellesi uusia mahdollisuuksia toiminnan tehostamiseksi. Nämä palvelut voidaan integroida saumattomasti perinteisiin markkinointi- ja viestintätoimiimme, luoden monipuolisia ratkaisuja, jotka yhdistävät vanhan ja uuden maailman parhaat puolet.

 

Räätälöidyt palvelupaketit:

Valitsemme palvelupakettisi yksilöllisesti tarpeidesi mukaan, olipa kyseessä pienimuotoinen projekti tai koko markkinointistrategian uudistus. Kauttamme saat strategiat, sisällöntuotannon, SEO:n, viestinnän palvelut ja paljon muuta, kaikki räätälöityinä juuri sinun tarpeisiisi.

Valitsemalla Kasvu Agencyn saat kumppanin, joka ymmärtää, miten yhdistää luova sisällöntuotanto ja strateginen näkemys tekoälyn tarjoamiin mahdollisuuksiin. Meidän avullamme yrityksesi voi kasvaa ja menestyä uudella tavalla.

 

Valitse kasvu – Valitse Kasvu Agency

Me Kasvu Agencyssä uskomme, että tekoäly ja neuroverkot ovat avainasemassa nykypäivän ja tulevaisuuden liiketoiminnan kehittämisessä. Ota yhteyttä jo tänään ja astu rohkeasti tekoälyn aikakauteen kanssamme. Valitse Kasvu Agency – valitse menestyksen polku.

 

Palvelupaketit räätälöitynä sinun tarpeisiisi:

Paketti 1 – Digitaalinen läsnäolo & sosiaalinen media: 1590 € (alv 0%)

 • Sosiaalisen median strategia ja postausten luominen kahdeksan kertaa kuukaudessa, mukaan lukien teksti ja visuaalit.
 • Kaksi räätälöityä mainoskampanjaa Meta-alustoilla, suositeltu mediabudjetti asiakkaan kustantama.
 • Sisältökalenterin suunnittelu ja hallinta.
 • Kuukausittainen strategiapalaveri sisältösuunnittelua varten (15 min).

Paketti 2 – Kokonaisvaltainen sisältöstrategia: 2150 € (alv 0%)

 • Yksi SEO-optimoidun blogikirjoituksen tuottaminen, sisältäen editoinnin ja julkaisun (1 kommenttikierros).
 • Viikoittainen sisällöntuotanto ja julkaisu valitsemillasi sosiaalisen median alustoilla (8 kertaa kuukaudessa, mukaan lukien tekstit).
 • Kattava sisältökalenterin ylläpito.
 • 1 mainoskampanja Meta-alustoilla, suositeltu mediabudjetti asiakkaan kustantama
 • Kuukausittainen palaveri sisältöstrategian ja mainoskampanjoiden käsittelyyn (15 min).

Paketti 3 – Laajennettu digitaalinen vaikuttavuus: 2450 € (alv 0%)

 • Kattaa kaikki Paketti 2:n palvelut.
 • Lisäksi nostamme kuukausittaisen postausten määrän 12 per kanava, mahdollistaen tiheämmän läsnäolon ja vuorovaikutuksen yleisön kanssa.
 • Kuukausittainen palaveri sisältöstrategian ja mainoskampanjoiden käsittelyyn (25 min).
Tekoälypalvelumme:

Lisäksi tarjoamme edistyksellisiä tekoälypalveluita, jotka ovat suunnattu nykyajan markkinointihaasteiden ratkaisemiseen. Näihin kuuluvat:

Miksi Valita Kasvu Agency? Valitsemalla Kasvu Agencyn saat:

 • Yhdistelmän perinteistä ja uutta: Hyödynnämme sekä perinteisiä että tekoälypohjaisia markkinointistrategioita, tuoden yrityksellesi parhaat mahdolliset tulokset.
 • Räätälöityjä ratkaisuja: Palvelumme mukautetaan vastaamaan juuri sinun yrityksesi tarpeita, olipa kyseessä sitten sisällöntuotanto, strateginen suunnittelu tai tekoälyn hyödyntäminen.
 • Innovatiivista osaamista: Asiantuntijamme ovat alansa kärjessä, tuoden yrityksesi käyttöön viimeisimmät innovaatiot ja teknologiat.

Valitsemalla meidät, teet investoinnin yrityksesi tulevaisuuteen, hyödyntäen sekä perinteisiä että tekoälypohjaisia strategioita kasvun ja menestyksen saavuttamiseksi. Valitse Kasvu Agency!

 

Ota yhteyttä aloittaaksesi matkasi kanssamme Kasvu Agencyn tiimi on valmis ohjaamaan yrityksesi uudelle kasvun ja innovaation polulle. Älä epäröi ottaa yhteyttä ja kysyä lisää siitä, miten voimme auttaa yritystäsi saavuttamaan tavoitteensa.

Ihastuttava robotti.
To Top
Translate »