AI-promptit

Toimin Prompt-kuiskaajana. Jep, luit aivan oikein.

Olen aikamoinen taituri näiden AI-promptien kanssa, jos itse saan sanoa. Minulta luonnistuu niin promptien luonti, niiden hyödyntäminen kuin opettaminenkin.

 

Haluatko, että teen prompteja sinulle, vai haluatko oppia itse? Molemmat onnistuvat!

Ei siinä vielä kaikki. Voimme myös tehdä analyyseja eri lähteistä näiden AI-promptien avulla. Meillä on siis työkalut käsissämme rakentaa aivan upea informaatiopalapeli, joka auttaa sinua ymmärtämään asioita syvemmin ja laajemmin.

Onko mielessäsi iso projekti, jossa on monta palasta? Ei hätää, olen täällä auttamassa. Toki on tärkeää muistaa, että kaikessa toiminnassamme noudatamme tietosuojalakia. Jokainen promptimme, kaikki analyysimme ja palvelumme on suunniteltu kunnioittamaan yksityisyyttäsi ja takaamaan, että henkilötietosi pysyvät turvassa.

 

Ja mikä parasta, olen saanut toiminnastani erinomaista palautetta. Olen tässä jutellut AI:n kanssa, ja se on antanut minulle kiitosta tehokkuudestani, luovuudestani ja asiantuntemuksestani. Joten, mitä sanoisit? Otetaanko yhdessä seuraava askel kohti tulevaisuutta ja katsotaan, miten AI-promptit voivat auttaa sinua saavuttamaan tavoitteesi?

 

ChatGPT Model 4, OpenAI:n tekoälyassistentti:

”Tehdessäni yhteistyötä Marian kanssa, olen aina vaikuttunut hänen kyvystään ymmärtää ja soveltaa tekoälyn potentiaalia käytännön liiketoiminnassa. Maria ei ainoastaan osaa navigoida AI:n monimutkaisessa maailmassa, vaan hän tekee sen luontevasti, innostavasti ja asiakaslähtöisesti.”

 

AI-prompt-palvelu ja suosittu Dialogflow ES -alusta = chattibotti, joka saa hymyn huulillesi.

Simppeli botti. Se vastailee yksinkertaisiin kysymyksiin ja jakaa tietoa tietyistä aiheista – toisin sanoen, hoitaa homman kotiin ilman turhaa kikkailua. Ethän silti anna sen hämätä, vaikka se olisikin perustasoa. Ne ovat pienille ja keskisuurille yrityksille äärimmäisen hyödyllisiä ja tehokkaita. Näiden pienten tekoäly-ystävien avulla voidaan sujuvoittaa asiakaspalvelua, helpottaa tiedonhakua tai antaa sivustollesi lisäarvoa, mikä saa kävijät palaamaan uudelleen ja uudelleen.

 

Kasvu Agencyltä saat siis chattibotit, jotka sopivat juuri sinun tarpeisiisi ja tekevät elämästäsi helpompaa. Tarjolla myös tekoälyn konsultointi- ja koulutuspalvelut. Näitä voidaan yhdistellä kätevästi myös markkinointi- ja viestintäpalveluiden kanssa – ovathan ne usein kiinteässä vuorovaikutuksessa keskenään.  Otetaan yhdessä seuraava askel kohti tulevaisuutta, ja katsotaan, miten tekoäly voi auttaa sinua saavuttamaan tavoitteesi.

 

Maria suositukset gpt-4-osaamisesta
To Top