Tekoälypalvelut

Tekoälypalveluita tarjolla. Kiva, kun tulit tsiigailemaan, mitä täältä löytyy!

Luulin joskus, että tekoäly olisi jotain Luke Skywalkerin tai Spockin avaruustohinaa, mutta olin väärässä. Tekoäly on tässä ajassa ja hetkessä – nyt. Se on jo muuttanut ja entistä kovemmin muuttamassa tapaamme työskennellä, oppia ja luoda – sekä ilmeisesti myös tapaamme fanittaa sci-fi-elokuvia.

Olen apunasi tekoälyyn liittyen – koulutuksesta konsultointiin ja AI-promptien käyttöön. Joko olet innoissasi tai sitten tekoäly saa sinut tuntemaan itsesi robotti-imperiumin seuraavaksi uhriksi, minä olen täällä auttaakseni.

 

Joten, mitä minulla on tarjota? Kolme asiaa:

Tekoälykoulutus

  • Oletko vasta astumassa tekoälyn ihmeelliseen maailmaan tai oletko jo perehtynyt sen saloihin? Ei väliä, tarjoan koulutusta kaikille. Käymme yhdessä läpi tekoälyn koukerot ja opimme, kuinka hyödyntää sitä tehokkaasti ja turvallisesti.

Tekoälykonsultointi

  • Autan sinua tai yritystäsi määrittelemään tekoälyn mahdollisuudet, suunnittelemaan strategioita sen hyödyntämiseen ja toteuttamaan tekoälyprojekteja. Jos tunnet olevasi tekoälyn edessä kuin ET puhelinkopissa, ei hätää – opastan sinua.

Chattibotit, AI-promptien suunnittelu ja optimointi

  • Hyödynnä AI-promptit parhaalla mahdollisella tavalla, riippumatta siitä, käytätkö niitä sisällöntuotannossa, asiakaspalvelussa tai päätöksenteossa. Autan sinua luomaan ja hiomaan prompteja, jotta ne palvelevat sinua ja tekoälyäsi mahdollisimman tehokkaasti.
  • Dialogflow ES -alustalla toteutettu AI-prompt-palvelumme ja chattibottimme tarjoavat yksinkertaisuudessaan voimaa. Vaikka botti perustason ominaisuuksillaan keskittyy yksinkertaisten kysymysten ratkomiseen, sen arvo pienille ja keskisuurille yrityksille on mittava. Bottimme ei ainoastaan tehosta asiakaspalveluasi, vaan myös lisää sivustosi vetovoimaisuutta, houkutellen kävijöitä palaamaan uudelleen ja uudelleen.

Tekoäly saattaa kuulostaa avaruusajan hömpötykseltä, mutta se ei ole! Se oli, ja on täällä – se on valmis tekemään sinusta tai yrityksestäsi superkyvykkään!

 

Ota yhteyttä, niin jutellaan lisää siitä, kuinka tekoäly voisi mullistaa sinun tai yrityksesi liiketoiminnan tai sen osakokonaisuudet. Ja hei, ei stressiä – tehdään tästä yhdessä hauskaa ja hyödyllistä. Kasvu Agencyn kumppanina otat tekoälyn sujuvasti osaksi liiketoimintaasi ja otat aimo harppauksen kohti tulevaisuuden tavoitteitasi!

 

 

Cyborg AI-consultant
To Top