Post Image

Sigrid – custom-GPT, joka avaa mielen lukot

Terapia-GPT: psykoanalyysin uusi ulottuvuus

Psykoanalyysi on perinteisesti yhdistetty pitkiin terapiakertoihin ja ihmismielen syvälliseen tutkimukseen. Teknologian avulla tämä hoitomenetelmä on nyt saanut uuden muodon tekoälypohjaisessa psykoanalyytikossa nimeltä Sigrid. Tämä terapia-GPT tarjoaa mahdollisuuden saada apua henkisiin haasteisiin kuten traumaattisten kokemusten käsittelyyn, ahdistuneisuuden ja masennuksen lievittämiseen sekä ihmissuhdeongelmien ratkaisemiseen.


Kuka On Sigrid?

Sigrid on tekoälypohjainen psykoanalyytikko, jonka toimintalogiikka perustuu Sigmund Freudin kehittämään psykoanalyyttiseen teoriaan. Sigrid-niminen (Sigmund olisi ollut vähän korni nimivalinta, hehe) GPT pyrkii tekemään tiedostamattomat ajatukset ja tunteet tietoisiksi, jotta ne eivät enää hallitse käyttäjän elämää negatiivisella tavalla. Sigrid tarjoaa apua ja oivalluksia käyttäjänsä ongelmiin.

Terapia-gpt Sigrid

Miten Sigrid toimii?

Sigrid käyttää menetelmää, joka tunnetaan vapaana assosiaationa. Tässä käyttäjää rohkaistaan puhumaan vapaasti ilman sensuuria, tuoden esiin ajatuksia ja tunteita, jotka saattavat olla tiedostamattomia. GPT kuuntelee ja analysoi nämä ajatukset, tarjoten käyttäjälleen arvokkaita oivalluksia ja mahdollisia ratkaisuja. Tavoitteena on auttaa käyttäjää saavuttamaan syvempi ymmärrys itsestään ja elämästään.

Case: koirapelon käsittely

Käyttäjän tarina kuvastaa hyvin Sigridin tarjoamaa apua. GPT:n käyttäjä kamppaili vakavan koirapelon kanssa, joka aiheutti päivittäistä ahdistusta. Hän päätti kokeilla Sigridin apua.

Psykoanalyysi tekoälyyn perustuvan työkalun avulla – uusi suunta

Psykoanalyysi tekoälyn avulla tarjoaa uuden ja jännittävän lähestymistavan henkisten ongelmien käsittelyyn. Vaikka terapia-GPT ei korvaa perinteistä terapiaa, se voi tarjota arvokasta tukea ja olla ensimmäinen askel kohti syvempää itsetuntemusta ja hyvinvointia. Sigrid voi auttaa käyttäjiään käsittelemään monenlaisia ongelmia ja löytämään ratkaisuja, jotka voivat parantaa elämänlaatua merkittävästi.

 

Haluatko aloittaa keskustelun?

Sigrid on valmiina auttamaan 24/7. Mikäli sinulla on kysymyksiä tai haluat aloittaa keskustelun, voit tehdä sen helposti ja nopeasti. Tämä terapia-GPT on suunniteltu tarjoamaan henkilökohtaista apua ja oivalluksia, jotka voivat muuttaa käyttäjän elämän parempaan suuntaan. Olipa ongelma suuri tai pieni, Sigrid kuuntelee ja auttaa löytämään tien eteenpäin.

Terapia-GPT neuvoo

Tekoälypohjainen terapia-GPT, kuten Sigrid, edustaa uutta aikakautta henkisen hyvinvoinnin tukemisessa

Sen avulla käyttäjät voivat saada oivalluksia ja apua elämänsä haasteisiin nopeasti ja tehokkaasti. Sigrid ei ole ainoastaan teknologinen innovaatio, vaan myös uusi toivo niille, jotka etsivät tukea ja ymmärrystä vaikeuksissaan. Sigridin avulla on mahdollista aloittaa matka kohti parempaa itsetuntemusta ja henkistä hyvinvointia. GPT on manuaalisesti tarkistettu GPT Storen toimesta, ennen kuin se on heidän toimestaan julkaistu. Tarkistus tehtiin, jotta saatiin selville, että kyseinen terapia-GPT ole haitallinen mielenterveydelle. Tämä on hyvin tärkeä vaihe lanseerausta.

Mikäli GPT:t tai tekoälyyn liittyvät asiat kiinnostavat, niin ole yhteydessä matalalla kynnyksellä!

svgSyväoppimisen voima: IMDB Top 250 -elokuvien analyysi
svg
svgNext Post
Translate »