YritysLuova toimisto

Kasvu Agencyn tarina – “En mä ainakaan koskaan miksikään yrittäjäksi ala”

Kuinkas sitten kävikään. Kasvu Agency sai alkunsa keväällä 2022, ja aloitti täyden toimintansa saman vuoden syksynä.

 

Yli kymmenen vuoden markkinointi- ja viestintäskenessä ahertaminen loi Kasvu Agencylle hyvän kukkaruukun, jossa kasvaa pirteä iloinen ja vahva taimi. Siitä on tulevaisuudessa tarkoitus kasvaa vehreä pensas, joka toivottavasti tarjoaa työpaikkoja hyville tyypeille. Kasvu Agency tekee myös erittäin mielellään verkostoyhteistyötä, joten ole matalalla kynnyksellä yhteydessä, jos sulla on tällaisesta hyvä kutina! Kasvu Agency on erikoistunut ei ainoastaan markkinointi- ja viestintäpalveluihin, vaan myös liiketoiminnan kehittämiseen tekoälyn avulla. Olemme valmiita auttamaan yrityksiäsi navigoimaan digitaalisen muutoksen läpi.  Tulevaisuus on täällä, ja se on täynnä tekoälyä, kasvua ja menestyvää liiketoimintaa.

 

Antaa kaikkien kukkien kukkia, myös niiden, jotka eivät ole neurotyypillisiä.

 

Kasvu Agencyn arvomaailma on tavallista avarakatseisempi ja arvot ovat syvällä suvaitsevaisuuden ja yksilöllisyyden ytimessä. Toisin kuin useimmissa yrityksissä – Kasvu Agencyn yrityskulttuuri on suunniteltu myös ”nepsyille”. Kasvu Agencyn perustaja on myös neuroepätyypillinen. Sanat eivät jää puheiksi, vaan avoimuus, ja reilu peli toteutuvat sataprosenttisesti. Kasvu Agencyn tulevaisuuden työntekijöiden (vielä tämä on yhden naisen toimisto) vahvuuksia ja heikkouksia ymmärretään ja tuetaan. Kiusaamiselle on nollatoleranssi, eikä sitä suvaita yrityksessä tippaakaan. Kasvu Agency tarjoaa ilmapiirin, jossa kaikilla on hyvä olla. Asioista on helppo puhua niiden oikeilla nimillä – työilmapiiri tuntuu turvalliselta ja inspiroivalta. Maailma on täynnä yrityksiä, joissa arvot ovat vain sanoja. Kasvu Agency uskoo ennen kaikkea tekoihin ja siihen, että laitetaan hyvä kiertämään.

Maria Ahonen

Markkinoinnin ja viestinnän ammattilainen. Nörtti, räppäri ja innokas tähtitieteen sekä Rubikin kuutioiden harrastaja. Kaikin puolin helposti lähestyttävä huipputekijä, jota ei ole tehty hornankattilassa kuvasta huolimatta.

Olen työskennellyt markkinoinnin ja viestinnän parissa yli 10 vuotta. Aloitin urani bloggaajana vuonna 2009, ja sen jälkeen olen liikkunut sujuvasti eri toimialoilla, joihin liittyvät lukuisat projektit verkkosivuihin, brändin ja näkyvyyden rakentamiseen sekä markkinointi- ja viestintästrategian suunnitteluun, kehittämiseen ja toteutuksiin liittyen. Toimialoista minulla on erikoisosaamista muun muassa liikenteen ja sensitiivisen markkinoinnin ja -viestinnän parista. Kynäni on terävämpi kuin jääpiikki, ja parhaimmillani olen sisältömarkkinoinnissa, senior-copyn töissä, lehdistötiedottamisessa ja kampanjamarkkinoinnissa. Out of the box -ideointi on supervoimani, mikä johtunee neuroepätyypillisyydesäni – uin siis luovassa kirjoitustyössä paremmin kuin kala vedessä.

TaidotMielipuuhaani

Senior-copywriting100%
Sisältömarkkinointi100%
Lehdistötiedotteet95%
Some-mainonta83%
Some-tekstituotanto100%
SEO-copywriting98%
SEO85%
Kriisiviestintä / Haastava viestintä92%
Asiakaspolkujen luominen ja kehittäminen92%
Palvelumuotoiluajattelu94%
Tekoälyteknologiat liiketoiminnan apuna93%
Tekoälyajattelu95%
  • Suomi (äidinkieli)
  • Monikielisyys (kirjoitettu)
  • Englanti (kirjoitettu)
  • Englanti (suullinen)
  • Prompt-kuiskaaja
  • Nörttijargon/ insinöörikieli (suullinen)
  • Nörttijargon/ insinöörikieli (kirjoitettu)
  • Klingon (alkeet)
  • Haltiakieli (alkeet)

Podcastia tulossa! Minä sekä ystäväkollegani Veera aloitamme paukuttaa painavaa asiaa naiseudesta ja siihen liittyvistä paineista yhteiskunnallisesta ja liike-elämän näkökulmasta. Näitä teemoja sävyttävät omat kokemuksemme. Keskustelemme myös moniulotteisesti suvaitsevaisuudesta ystävällisen feminismin saattelemana. Löpisemme muutakin: kissat pöydälle asioista, jotka on työelämässä lakaistu maton alle!

To Top