YritysLuova toimisto

Kasvu Agencyn tarina – “En mä ainakaan koskaan miksikään yrittäjäksi ala”

Kuinkas sitten kävikään. Kasvu Agency sai alkunsa keväällä 2022, ja avarakatseinen yritys aloitti täyden toimintansa saman vuoden syksynä.

 

Yli kymmenen vuoden markkinointi- ja viestintäskenessä ahertaminen loi Kasvu Agencylle hyvän kukkaruukun, jossa kasvaa pirteä iloinen ja vahva taimi. Siitä on tulevaisuudessa tarkoitus kasvaa vehreä pensas, joka toivottavasti tarjoaa työpaikkoja hyville tyypeille. Kasvu Agency tekee myös erittäin mielellään verkostoyhteistyötä, joten ole matalalla kynnyksellä yhteydessä, jos sulla on tällaisesta hyvä kutina! Kasvu Agency on erikoistunut ei ainoastaan markkinointi- ja viestintäpalveluihin, vaan myös liiketoiminnan kehittämiseen tekoälyn avulla. Olemme valmiita auttamaan yrityksiäsi navigoimaan digitaalisen muutoksen läpi.  Tulevaisuus on täällä, ja se on täynnä tekoälyä, kasvua ja menestyvää liiketoimintaa.

 

Antaa kaikkien kukkien kukkia, myös niiden, jotka eivät ole neurotyypillisiä.

Kasvu Agencyn arvomaailma on tavallista avarakatseisempi ja arvot ovat syvällä suvaitsevaisuuden ja yksilöllisyyden ytimessä. Toisin kuin useimmissa yrityksissä – Kasvu Agencyn yrityskulttuuri on suunniteltu myös ”nepsyille”. Kasvu Agencyn perustaja on myös neuroepätyypillinen. Sanat eivät jää puheiksi, vaan avoimuus, ja reilu peli toteutuvat sataprosenttisesti. Kasvu Agencyn tulevaisuuden työntekijöiden (vielä tämä on yhden naisen toimisto) vahvuuksia ja heikkouksia ymmärretään ja tuetaan. Kiusaamiselle on tässä avarakatseisessa yrityksessä nollatoleranssi, eikä sitä suvaita yrityksessä tippaakaan. Kasvu Agency tarjoaa ilmapiirin, jossa kaikilla on hyvä olla. Asioista on helppo puhua niiden oikeilla nimillä – työilmapiiri tuntuu turvalliselta ja inspiroivalta. Maailma on täynnä yrityksiä, joissa arvot ovat vain sanoja. Kasvu Agency uskoo ennen kaikkea tekoihin ja siihen, että laitetaan hyvä kiertämään.

Maria Ahonen

Prompt engineer. Nörtti, räppäri ja innokas tähtitieteen sekä Rubikin kuutioiden harrastaja. Kaikin puolin helposti lähestyttävä huipputekijä, jota ei ole tehty hornankattilassa kuvasta huolimatta. Luovuudesta ammentava hakkeri ja visionääri.

Olen Maria Ahonen, tekoälypalveluihin suuntautuneen Kasvu Agencyn perustaja ja visionääri, joka tuo yrityksiä kohti tekoälyn uutta aikakautta. Olen kulkenut pitkän matkan kohti tekoälyn hyödyntämistä liiketoiminnan eri toimialoilla. Tämä matka on vienyt minut syvälle tekoälyn sovelluksiin, data-analytiikkaan, koneoppimiseen ja luonnollisen kielen käsittelyyn, joka on vahvistanut Kasvu Agencyn asemaa tekoälytoimistona.

Omaan syvällisen ymmärryksen siitä, kuinka tekoäly voi transformoida brändinäkyvyyttä, henkilökohtaista viestintää ja luoda merkittävää lisäarvoa jokaiselle asiakkaalle. Minulla on myös alan koulutustaustaa. Olen opiskellut tulevaisuuden innovatiivisiin digitaalisiin palveluihin liittyvät ylemmän korkeakouluasteen kurssikokonaisuudet.

Asiantuntemukseni mahdollistaa räätälöityjen tekoälysovellusten kehittämisen, jotka integroituvat saumattomasti olemassa oleviin järjestelmiin ja prosesseihin, tarjoten näin älykkäitä ja kustannustehokkaita ratkaisuja kaikenkokoisille yrityksille. Erikoistumiseni liiketoiminnan analytiikkaan ja prosessien automatisointiin tarkoittaa, että voin tarjota asiakkaillemme juuri sitä tukea, mitä he tarvitsevat pysyäkseen askeleen edellä markkinoiden jatkuvassa muutoksessa.

Innovoinnissa ja luovassa ongelmanratkaisussa neuroepätyypillisyyteni antaa minulle ainutlaatuisen kyvyn nähdä mahdollisuuksia siellä, missä muut näkevät esteitä. Tämä lähestymistapa, yhdistettynä vahvaan tekoälyosaamiseen, tekee Kasvu Agencysta luotettavan kumppanin, kun yritykset etsivät tapoja hyödyntää tekoälyä kilpailuedun saavuttamiseksi.

Kasvu Agency edustaa uuden ajan  eturintamaa, jossa tekoäly ja ihmisen luovuus kohtaavat luodakseen ennen näkemättömiä tuloksia. Liity joukkoomme, kun navigoimme tätä uutta maailmaa yhdessä, ja vie brändisi uusiin korkeuksiin tekoälyn avulla.

TaidotMielipuuhaani

Tekoälystrategian kehittäminen100%
Datan analysointi ja koneoppiminen100%
Räätälöidyt tekoälysovellukset100%
Tekoälypohjainen asiakaskokemuksen optimointi100%
Chatbotit ja virtuaaliassistentit100%
Älykäs sisällöntuotanto100%
Prosessien automatisointi100%
Tekoälykoulutukset ja workshopit100%
Liiketoiminnan älykkäät analytiikkaratkaisut100%
Innovaatioiden ja tuotekehityksen tuki100%
Tulevaisuuden markkinointi- ja viestintäratkaisut100%
  • Suomi (äidinkieli)
  • Monikielisyys (kirjoitettu)
  • Englanti (suullinen)
  • Prompt-velho
  • Nörttijargon
  • Klingon (alkeet)
  • Haltiakieli (alkeet)


Kasvu Agency on mukana yhteistyössä seuraavissa toimistoissa Freelancerina:

Balanced Growth Boutique: Digital Marketing Agency

Design VA

Matero & Partners

Viestintätoimisto Aivela

Mainostoimisto Kreit


Kuvassa näkyy neurodiversiteetin tunnus.
To Top
Translate »